Romana
" Revista ONLINE deschisa tuturor elevilor ! "
International Kids Coding Competition
Revista clasei !
Cursuri de tenis pt. copii

Proiectul International ERASMUS+ 2019


186
Redactor: Bianca Ivan-Esanu , V , campus OGIS-Pipera

Proiectul International ERASMUS+

        In perioada 24-29 martie, șase elevi din școala noastră (Ivan-Eșanu Denisa, Alexandru Mischie, Ruxandra Popescu, Maria Peia, Ana Coldea și Patricia Stoian), însoțiți de Doamna Director Lucia Șerban și profesor Andra Berbec, au participat alături de alte 6 țări (Italia, Franța, Portugalia, Germania, Ungaria și Polonia) la mobilitatea din Dunaharaszti, Ungaria, în cadrul Proiectului Internațional ERASMUS+,  pe tema “From (im)migrants to citizens: old roots vs new opportunities”.

          Prin acest proiect se urmărește înțelegerea de către elevi a unor concepte cheie, precum interculturalitate și multiculturalitate.

Colegii noștri au fost cazați la elevii țării gazdă și au luat parte la activități propuse de partenerii din Ungaria. Au prezentat materialele pregătite în țară și au participat la alegerile pentru Parlamentul European al Copiilor, în cadrul caruia a fost aleasă drept presedinte o elevă a școlii  Olga Gudynn, Maria Peia.

Reprezentanții Romaniei au fost foatre bine primiți și au primit un feedback foarte bun din partea celorlalte țări partenere, iar copiii au avut parte de o experiență unică.

Ne dorim ca pe viitor și alți elevi din școala noastră să participe la diverse proiecte internaționale.

redactor: Bianca Ivan-Esanu
clasa a IV-a R
OGIS-Campus Pipera