Romana
" Revista ONLINE deschisa tuturor elevilor ! "
International Kids Coding Competition
Olimpiade de programare pentru copii
Asociatia SasoryCode

Land Of Legends, un MUST cand esti in Antalya!


1971
Redactor: Sasha Vovcenco , - , campus Little London Academy

 

                                                          Land of Legends, un MUST cand vizitati Turcia.
  Da, ALL-INSLUSIVUL este o atractie foaarte mare in Turcia. Ai spectacole, ai mancare, ai camere de hotel frumoase, ai mare, ai piscina, ai topogane.
Dar, nimic nu se compara cu topoganele din Land Of Legends(LOL)!
  Land of Legends(LOL) este un aqua-park foarte interesant. Acolo va puteti da in topogane foarte interesante. De la topogane cu colace, pana la topogane normale.
De la ride-uri de familie, pana la topogane care iti dau drumul de sus de tot.
  Cand vizitezi acest parc al legendelor, iti recomand sa iti cumperi Fast-Pass. Acesta iti va permite sa intri la o coada separata, mai scurta.
Daca nu, vei sta cel putin 50 de minute la o coada.
      Acolo, in afara de topogane, ai si o piscina cu valuri. Din cand in cand, intr-un interval de aproximativ de 15 minute, un aparat creaza valuri! Este foarte relaxanta aceasta piscina!
Mai sunt, pe langa aceasta piscina, cateva atractii care nu trebuie omise:
1.Sa inoti cu pestii, la 6 metri adancime, cu o casca cu presiune, asa ca ai aer, si nu este apa in casca, deci nu te uzi pe cap. Ii vei hrani, si vei vizita o mini-lume a pestilor!
2.Sa inoti cu delfinii. Esti intr-o piscina cu delfini. Te tii de ei, si ei te trag!
3.Sa hranesti delfinii!
4.Showul cu foci, balene si delfini!
  Pe langa asta, mai este un park cu roller-coastere! Are si un balon cu aer cald, care este deschis mai pe seara! Seara, se deschide si mall-ul Land Of Legends! Acolo poti face shopping! ;)
  Apoi, seara, pe la ora 9, sunt spectacole pe apa, si concerte!
  Aveti o poza cu Harta aici:
  [poza cu LOL harta]

                                           Land of Legends, un MUST cand vizitati Turcia
  Da, ALL-INCLUSIVE este o atractie foaarte mare in Turcia. Ai spectacole, mancare, camere de hotel frumoase, mare, piscina, tobogane.Dar, nimic nu se compara cu toboganele din Land Of Legends(LOL)!
  Land of Legends(LOL) este un aqua-park (si nu numai !) foarte interesant. Acolo va puteti da in tobogane foarte interesante. De la tobogane cu colace, pana la tobogane normale.De la ride-uri de familie, pana la tobogane care iti dau drumul de sus..sus de tot.  Cand vizitezi acest parc al legendelor, iti recomand sa iti cumperi Fast-Pass. Acesta iti va permite sa intri la o coada separata, mai scurta.Daca nu, vei sta cel putin 50 de minute la o atractie. Acolo, in afara de tobogane, ai si o piscina cu valuri. Din cand in cand, intr-un interval de aproximativ de 15 minute, un aparat creaza valuri! Este foarte relaxanta aceasta piscina! Mai sunt, pe langa aceasta piscina, cateva atractii care nu trebuie omise:

1.Sa inoti cu pestii, la 6 metri adancime, cu o casca cu presiune, (asa ca ai aer, si nu este apa in casca), deci nu te uzi pe cap. Ii vei hrani, si vei vizita o mini-lume a pestilor!
2.Sa inoti cu delfinii. Esti intr-o piscina cu delfini. Te tii de ei, si ei te trag!
3.Sa hranesti delfinii!
4.Show-spectacol cu foci, balene si delfini!

  Pe langa asta, mai este un park normal (nu in apa), cu multe atractii, inclusiv cu roller-coastere! Are si un balon cu aer cald, care este deschis mai pe seara!
  Seara, se deschide si mall-ul Land Of Legends! Acolo poti face shopping! ;)  Apoi, pe la ora 9, sunt spectacole pe apa, si concerte!

  Aveti o poza cu Harta aici: